PROFIT PLUS West Balkans

Agencija Profit Plus je osnovana u Beogradu 1998. godine i prerasla je u društvo Profit Plus doo koje je osnovano u Beogradu 2003. godine kao privredno društvo za usluge računovodstva, finansija i poreskog savetovanja i do danas pruža računovodstvene usluge, usluge obračuna zarada, poreski konsalting kao  i različite konsultantske usluge, kao što su procene vrednosti kapitala i imovine privrednih društava, vlasnička i organizaciona transformacija privrednih društava, strategijski poslovni planovi, studije izvodljivosti, unapređenje finansija i računovodstva kroz interno i eksterno izveštavanje i budžetiranje, kao i druge konsultantske usluge vezane za unapređenje menadžmenta.

U Srbiji smo preko tri pravna lica zaokružili komplet usluga koje pružamo klijentima te tako našu mrežu čine: Profit Plus West Balkans, Profit Plus WB HR agencija za privremeno zapošljavanje d.o.o i. Global Audit d.o.o.

PROFIT PLUS West Balkans

Usluge koje pružamo su sledeće:

  • Usluge računovodstva
  • Usluge revizije
  • Usluge poreskog savetovanja
  • M&A usluge
  • Usluge poslovnog savetovanja
  • Obračun zarada i HR usluge
  • Iznajmljivanje tj. Outsourcing radne snage

Ulažemo u rast i budućnost, nastojeći da, sa jedne strane timskim radom i saradnjom, a sa druge strane individualnošču naših eksperata, ostvarimo prosperitet i izgradimo poverenje naših klijenata.

Kao profesionalni servis sa višegodišnjim iskustvom u finansijama, računovodstvu i poreskom konsaltingu, Profit Plus West Balkans poseduje savršen spoj znanja i iskustva u oblasti finansija, računovodstva i poreskog savetovanja, kao i u primeni svih standarda koja se odnose na data područja poslovanja.

Uspešne, kvalitetne i blagovremene usluge računovodstva, finansija i poreskog konsaltinga za račun naših klijenata zahtevaju: kombinaciju veština i znanja u oblasti ekonomije, spoljne i unutrašnje trgovine, računovodstva,  finansija, poreskih zakona i svih drugih propisa koji regulišu rad kompanija; sposobnost da se rukovodi projektima, pažljivo planiranje i koordinaciju različitih elemenata i konačno visok nivo profesionalne diskrecije i timski duh.

Naši klijenti pripadaju grupi renomiranih stranih i domaćih kompanija koje posluju u Srbiji i zemljama u okruženju. Nudimo svim našim klijentima prvoklasne usluge, još važnije nudimo kompletnu uslugu na jednom mestu – od osnivanja kompanije, pravnih usluga, knjigovodstva, finansija do savetovanja i pripreme finansijskih izveštaja. Na taj način smo uspešno sačuvali našim klijentima vreme, novac i energiju.

Vizija
Naša vizija nije se promenila od osnivanja do danas.

Za klijente – Mi kreiramo prilike za maksimiziranje poslovnih i finansijskih potencijala klijenta. Uspešne kompanije vodimo u još sigurniju budućnost uvažavajući integritet i specifične potrebe svakog od klijenata.

Za zaposlene – Profesija kojoj pripadamo je dinamična što Profit Plus timu omogućava napredovanje i nagrađivanje u svakoj fazi karijere.